Financieel management voor niet-financiële managers

 • Diploma
  Certificaat (diploma optioneel)
 • Mode
  Part-time
 • Course date
  12 maart, 9 april, 16 april 2020 (Nederlands)
 • Duration
  3 dagen
 • Accreditation
  ATHEA

Wil jij als manager meer inzicht in de financiële implicaties van je beslissingen?

Als manager moet je beslissingen nemen die zich vertalen in uitgaven en inkomsten. Om succes voor je organisatie te garanderen, is het van essentieel belang de financiële implicaties van je managementbeslissingen te begrijpen. Onze training “financieel management voor niet-financiële managers”, geeft je precies de tools die je nodig hebt en het geeft je inzichten om betere zakelijke beslissingen te nemen.

MSM's 3-daagse executive training “
financieel management voor niet-financiële managers” biedt managers een praktische en toegankelijke introductie voor het interpreteren van financiële en boekhoudkundige informatie. De financiële cijfers zijn een weerspiegeling van je inkomsten en uitgaven en deze gegevens kunnen je helpen om te beoordelen hoe financieel gezond een project, een organisatie onderdeel of je hele organisatie is.

Deze training wordt gegeven door gepassioneerde docenten met ruime ervaring in het internationale bedrijfsleven, waaronder Joris Kersten en Luc Keuleneer.

Het is voor managers, senior medewerkers en bestuurders noodzakelijk om de ‘cijfertjes’ te begrijpen. Dit wordt weleens als ingewikkeld ervaren, maar toch is het uiteindelijk geen ‘rocket science’. In dit 3-daagse executive training geven we je een gedegen basiskennis in ‘de cijfertjes’ op een niet-intimiderende en prettige wijze!” - Joris Kersten.

Deelnemers die de training hebben voltooid, mogen in de toekomst kostenloos in de training terugkeren om te zorgen dat ze up-to-date blijven.

Dit programma overtrof mijn verwachtingen. In een redelijk kort tijdsbestek werd veel waardevolle informatie gedeeld en op een zodanige manier dat het makkelijk te absorberen was. Als je verantwoordelijk bent voor het nemen van financiele beslissingen en geen financiele achtergrond hebt, dan moet je je zeker voor deze training aanmelden. De investering is het meer dan waard!" 
Mario Delamboy, Business Development Manager bij SGS

Inhoud van de training

Klik hier voor meer informatie over de inhoud van het programma.

Aanmelden?

Aanmelden voor deze training kan tot 9 maart 2020. U kunt zich aanmelden via "Aanmelden? Registreer je hier".